D I G I T A L +

Premium WordPress web sajtovi

Vaš novi WordPress sajt menja vaše poslovanje

Web Site Development

Premium WordPress razvoj web sajta

Posao se danas u velikoj meri preselio u onlajn arenu, u to nema sumnje. Pojava web lokacija za e-trgovinu, kao i poslovnih web lokacija koje nude usluge na mreži, u porastu je i ne pokazuje znake usporavanja.

Ako ste vlasnik preduzeća, stvaranje brze, okretne i funkcionalne web stranice je neophodno. Naše usluge razvoja WordPress-a su upravo ono što vam treba. Digital Plus razvija WordPress web stranice vrhunskog kvaliteta sa prilagođenim funkcionalnostima prilagođenim vašim specifičnim potrebama.

Digital Plus je agilna mlada kompanija sa željom i znanjem da kreira WordPress veb sajtove za 21. vek. Bilo da vam je potrebna jednostavan web sajt za prezentaciju ili složen WordPress web sajt za e-trgovinu, mi smo pravi izbor. Uparite ovu uslugu sa našim pouzdanim SEO uslugama i možete osigurati da vaša nova web lokacija ima sve što je potrebno da raste i nadmaši konkurenciju.

Naš interni WordPress razvoj

Web sajt je danas vaša online poslovna jedinica preduzeća. Ne samo da mora da predstavlja sam biznis, da ima to jedinstveno svojstvo koje čini vaše poslovanje posebnim, već mora da bude funkcionalan i da služi svim redovnim svrhama, kao što je pružanje informacija o vašim uslugama, lokacijama, kontaktima, kupovini, itd.

Balans između prezentacije i poslovnog alata ponekad je teško postići, ali sa pouzdanom kompanijom za razvoj WordPress-a to se može lako postići. Digital Plus nudi web razvoj, ali i usluge web dizajna, kopirajtinga i SEO kao dopunu ovoj usluzi.

Kombinovano, ove usluge obezbeđuju da vaša web lokacija tačno predstavlja vaše poslovanje, istovremeno obezbeđujući da web lokacija radi glatko sa svim funkcijama koje su potrebne za modernu komercijalnu online ponudu.

Zašto prilagođeni WordPress razvoj?

Kreiranje web sajta može biti relativno jednostavno, postoje tutorijali na mreži kako možete postaviti web sajt za nekoliko dana. Međutim, da biste kreirali zaista prilagođen i jedinstven web sajt, potrebno vam je više od jednostavnih veština kodiranja – potrebna vam je vizija. To je ono što vam možemo ponuditi.

Prošlo je vreme jednostavnih, identičnih web sajtova. Da biste se istinski izdvojili od konkurencije i zaista zadovoljili vaše potrebe, želite prilagođen WordPress web sajt. Prilagođen web sajt se ne oslanjaju na skripte i unapred napravljena rešenja. Ove web stranice su kodirane od nule kako bi se osiguralo da vaš web sajt ima sve potrebne funkcije, bez nijednog od nedostataka čekanja da se dodatak ili skripta učitaju.

Brzina učitavanja je jedna od najvažnijih metrika na koju korisnici (i pretraživači poput Googla) obraćaju pažnju kada odlučuju da li je web sajt vredan posete ili ne. Naše iskustvo sa prilagođenim kodom i strast za minimalnim dodatnim funkcijama će obezbediti da vaša web lokacija radi glatko, brzo i što je najvažnije, da je jednostavna za korišćenje i navigaciju.

Postoji nekoliko ključnih funkcija koje dobijate kada se odlučite za prilagođeni WordPress razvoj:

Bezbednost web sajta bez premca

Jedna od ključnih prednosti prilagođenog koda je da ga nije lako razbiti tradicionalnim metodama. Bezbednost vašeg poslovanja je znatno poboljšana ako se odlučite za prilagođenu web lokaciju.

Brza i intuitivna web lokacija

Prilagođeni WordPress web sajtovi imaju prednost jer imaju samo funkcije koje su neophodne (više se može dodati po potrebi). Ova vrsta laganih web sajtova rade mnogo lakše i brže u poređenju sa drugim WordPress web sajtovimaa, a posebno sajtovima napravljenim na drugim komercijalno dostupnim CMS-ovima.

U skladu sa SEO pravilima

SEO je izuzetno važan za komercijalne web sajtove – za povećanje posete na vašem web sajtu potrebno je dosta posla, pravljenje sažete i intuitivne strukture, ali to može učiniti da vaše poslovanje dugoročno profitira. 


  Vrste prilagođenih usluga razvoja WordPress web sajtova

  Not all websites require the full custom WordPress development service treatment. If you already have a website, and only need some sprucing up, Breitner Digital offers a variety of other services as well.

  Razvoj prilagođene teme

  Kreiranje prilagođene WordPress teme može skratiti vreme potrebno za razvoj web sajta, ali takođe žrtvuje neke od funkcionalnosti. Proces je relativno jednostavan. Kada se odredi izgled, potrebno je uspostaviti strukturu web sajta i kodirati temu. Kada se završi, kod se može testirati i implementirati na već postojećem web sajtu ili postaviti na potpuno novu veb lokaciju.

  WordPress prilagođavanje

  Ako vam ne odgovara složeni kod i želite jednostavniju opciju, ali i dalje želite da imate neke jedinstvene karakteristike i izgled, prilagođavanje WordPress-a može biti najbolje rešenje za vas.

  Prilagođavanje Web sajta zavisi od vaših potreba i želja. Može da varira od jednostavnog prilagođavanja određenih elemenata do potpunog redizajniranja i kodiranja tema, dodataka i vidžeta na vašoj web lokaciji. Ovo je posredno rešenje između kreiranja potpuno prilagođenog web sajta i tradicionalnog WordPress sajta.

  Razvoj dodataka (pluginova)

  Druga opcija za ljude koji su zadovoljni tradicionalnom WordPress web sajtom, ali žele da imaju neke jedinstvene funkcije funkcionalnosti, je razvoj prilagođenih WordPress dodataka (plugins). Dodaci su mali delovi koda koji menjaju ili dodaju funkcionalnosti standardnoj WordPress web stranici.

  Postoje brojni WordPress dodaci koje svakodnevno koriste milioni web lokacija širom sveta. Od Yoast-a, koji se koristi u SEO svrhe, do Wordfence-a za povećanu sigurnost, postoji bezbroj već izrađenih pluginova. Međutim, ako želite zaista jedinstven i funkcionalan dodatak, prilagođeni razvoj je najbolja opcija.

  HTML u WordPress

  Internet je izgrađen na HTML kodu. Ovo je jezik koji svi računari razumeju i način na koji internet funkcioniše. Ali ima jedan nedostatak - nije lako razumeti za obične ljude.

  Zbog toga su sistemi za upravljanje sadržajem ili CMS tako korisni i sveprisutni. WordPress je daleko najčešća i najsnažnija opcija, ali postoje i druge, kao što su SquareSpace, Joomla, itd.

  Ako je vaš web sajt napravljen pomoću HTML-a (obično starije web prezentacije) i želite da zadržite tačan izgled i osećaj web lokacije, moguće je zadržati izgled, dok web site migrira na WordPress radi lakšeg upravljanja i opcije optimizacije.

  Da li želite kompletno prilagođeno rešenje?

  Imamo i to! Saznaj više.  Najčešća pitanja

  WordPress development services are businesses specializing in creating, optimizing and managing websites in WordPress. WordPress itself is a content management system or CMS for short. Thanks to its versatility and modularity, it is by far the most popular CMS in the world. Some estimates put it between at 40-60% of all websites being built on it.
  A WordPress development services covers a range of services from fully developing a full WordPress website, to developing WordPress themes and plugins, to website management and optimization.

  Even though WordPress is a useful and fast platform, it is not fully optimized out of the box. You are going to have to put in some effort into setting the website up and customizing it to ensure the optimal speed, functionality and features. This is what custom WordPress development services offer – a custom website with features necessary to your business. While it may be more costly and take more time to create, a fully custom WordPress website will run smoothly and quickly. For a commercial website, a fast and intuitive performance can be the difference between success and a potential customer leaving in frustration.

  Coding a website from scratch is possible. This is how early websites were created, and it is still an option. You don’t have to use WordPress or any other CMS. However, the benefits of a WordPress website are undeniable.
  WordPress can give your website the functionality it needs without the need to code everything (it can take a very, very long time to do so), while also giving you the speed your website should have in order to attract and keep customers. And with custom WordPress development, you can have the best of both options – highly customizable layout and functions with the lightweight that WordPress offers.

  Breitner Digital offers a full suite of WordPress development services. Whether it is the full website development from scratch that you want or just a custom WordPress theme to apply to your existing website, we have the expertise to help you.
  Similarly, if you need to add a functionality to your website, custom WordPress plugins are our expertise. Reach out to us, and we can discuss how best to help you.

  This is a deceptively simple question. While a simple WordPress website can be developed and uploaded in a matter of hours, the more complex the website, the longer it will take to design, develop, test and deploy it it is. A truly custom website takes anywhere between a few weeks and a few months to fully develop and deploy. Like with most things in life, quality takes time, effort, and expertise. Breitner Digital offers quality WordPress development services. If this is what you’re looking for, contact us today.

  Breitner Digital is a company of integrity. We guarantee that our products are of high quality and are willing to stand by our word. The amount of post-completion support depends on the type of service you sign up for. If you opt to have our team manage and update your website as you grow your business, we will be happy to grow together with your business. On the other hand, if you want us to give you the reins of your business right after completion, we will part ways with you with the knowledge that we gave you all the tools you need to succeed in the online commercial space.